!! Nieuwe actie !! | bij aankoop van min. €50 kans op gratis jaarabonnement in fitness naar keuze

Mass gainer banana

 35,95

Heerlijke zoete smaak van banaan. Een krachtige formule om je fitnessdoelen te bereiken en je lichaam te voeden!

✓ Hoog in Calorieën en Koolhydraten
✓ Heerlijke Banaansmaak
✓ Aanvullende Voeding voor Gewichtstoename
✓ Gemakkelijk te Mixen en Slikken

Binnen 3 werkdagen geleverd

Op voorraad

Beschrijving

Deze krachtige formule combineert voedingsstoffen met de heerlijke smaak van banaan, waardoor het een ideale metgezel is voor je fitnessreis.

Hoog in Calorieën en Koolhydraten: Deze formule is rijk aan calorieën en koolhydraten, wat het perfect maakt voor mensen die moeite hebben met gewichtstoename. Verhoog je dagelijkse calorie-inname op een smaakvolle manier.

Heerlijke Banaansmaak: Geniet van de heerlijke smaak van banaan bij elke slok. Geen compromissen op smaak terwijl je werkt aan het behalen van je fitnessdoelen.

Aanvullende Voeding voor Gewichtstoename: Dit supplement is een waardevolle aanvulling voor mensen die streven naar gewichtstoename en spiermassa. Vul je voedingsbehoeften aan en bereik je doelen op een effectieve manier.

Gemakkelijk te Mixen en Slikken: Onze Mass Gainer is eenvoudig te mengen, waardoor het een handige en smakelijke manier is om extra calorieën binnen te krijgen. Gemakkelijk te slikken, zodat je moeiteloos je dagelijkse doelen kunt bereiken.

Bereik serieuze spiergroei en gewichtstoename met Rundskopp’s Mass Gainer Banana. Voed je lichaam en smaakpapillen terwijl je werkt aan je fitnessdoelen!

Samenstelling

Gebruik

Adolescenten en volwassenen: Meng 60 g poeder (1,5 maatschep) met 300 ml water of melk. Neem 3 maal per dag een dosering van 60 gram als aanvulling op de dagelijkse voeding.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mass gainer banana” te beoordelen

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OOK INTERESSANT