!! Nieuwe actie !! | bij aankoop van min. €50 kans op gratis jaarabonnement in fitness naar keuze

Mass gainer vanilla

 35,95

Bouw krachtige spiermassa op met de zoete en subtiele smaak van vanille. Een doelgerichte formule om je fitnessdoelen te bereiken en je lichaam te voeden!

✓ Hoog in Calorieën en Koolhydraten
✓ Subtiele Vanillesmaak
✓ Aanvullende Voeding voor Gewichtstoename
✓ Gemakkelijk te Mengen en Genieten

Binnen 3 werkdagen geleverd

Op voorraad

Beschrijving

Onze Mass Gainer Vanilla is ontworpen om serieuze spieropbouw te ondersteunen met een vleugje zachtheid in de vanillesmaak. Deze doelgerichte formule is een waardevolle aanvulling op je fitnessroutine.

Hoog in Calorieën en Koolhydraten: Deze formule levert een hoog gehalte aan calorieën en koolhydraten, ideaal voor mensen die streven naar gewichtstoename en spiermassa. Verhoog je dagelijkse calorie-inname op een smaakvolle manier.

Subtiele Vanillesmaak: Geniet van de subtiele, aangename smaak van vanille bij elke slok. De Mass Gainer biedt een heerlijke ervaring zonder afbreuk te doen aan de effectiviteit.

Aanvullende Voeding voor Gewichtstoename: Dit supplement is een waardevolle aanvulling voor mensen die streven naar gewichtstoename en spiermassa. Vul je voedingsbehoeften aan en bereik je fitnessdoelen op een doeltreffende manier.

Gemakkelijk te Mengen en Genieten: Onze Mass Gainer is eenvoudig te mengen, waardoor het een handige en genietbare manier is om extra calorieën binnen te krijgen. Geniet van de zachte vanillesmaak terwijl je werkt aan je fitnessdoelen.

Laat je smaakpapillen genieten terwijl je jouw fitnessdoelen bereikt!

Samenstelling

Gebruik

Adolescenten en volwassenen: Meng 60 g poeder (1,5 maatschep) met 300 ml water of melk. Neem 3 maal per dag een dosering van 60 gram als aanvulling op de dagelijkse voeding.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mass gainer vanilla” te beoordelen

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OOK INTERESSANT