!! Nieuwe actie !! | bij aankoop van min. €50 kans op gratis jaarabonnement in fitness naar keuze

Whey isolate vanilla

 35,95

Ervaar pure eiwitkracht met de zachte, verfijnde smaak van vanille. Een hoogwaardige formule om je spieren te voeden en je fitnessdoelen te bereiken!

✓ Hoogwaardig Whey Isolaat Eiwit
✓ Bevordert Spiergroei en Herstel
✓ Zachte Vanillesmaak
✓ Laag in Koolhydraten en Vetten
✓ Snel Opneembaar en Verteerbaar
✓ Veelzijdig Gebruik – Perfect voor Shakes en Recepten

Binnen 3 werkdagen geleverd

Op voorraad

Beschrijving

Onze Whey Isolate Vanilla biedt de puurste vorm van eiwitkracht, versterkt met de verfijnde smaak van vanille. Deze hoogwaardige formule is ontworpen om je spieren te voeden en je fitnessdoelen te ondersteunen.

Hoogwaardig Whey Isolaat Eiwit: Onze Whey Isolate is samengesteld uit hoogwaardig eiwit met een hoog gehalte aan zuivere whey isolaat, wat essentieel is voor een effectieve spieropbouw en herstel.

Bevordert Spiergroei en Herstel: Whey Isolate Vanilla levert de benodigde aminozuren voor spiergroei en versneld herstel na intensieve trainingen, waardoor het een onmisbaar supplement is voor actieve individuen.

Zachte Vanillesmaak: Geniet van de zachte, natuurlijke smaak van vanille bij elke shake. Geen kunstmatige toevoegingen, alleen de subtiele zoetheid van vanille.

Laag in Koolhydraten en Vetten: Deze formule is laag in koolhydraten en vetten, waardoor het een ideale keuze is voor diegenen die streven naar een schone eiwitbron zonder overbodige calorieën.

Snel Opneembaar en Verteerbaar: Whey Isolate wordt snel opgenomen en verteerd door het lichaam, wat betekent dat je spieren snel profiteren van de aangeboden voedingsstoffen.

Veelzijdig Gebruik – Perfect voor Shakes en Recepten: Of je het nu mengt met water, melk, of gebruikt in recepten, Whey Isolate Vanilla is veelzijdig en past perfect in jouw dagelijkse voedingsroutine.

Ervaar de puurheid van Whey Isolate gecombineerd met de subtiele smaak van vanille met Rundskopp’s Whey Isolate Vanilla. Voed je spieren en smaakpapillen terwijl je jouw fitnessdoelen nastreeft!

Samenstelling

Gebruik

Adolescenten en volwassenen: Meng 30 g whey isolaat poeder (1 maatschep) met 250 ml water of melk. Gebruik maximaal 3 whey isolaat shakes per dag, waarvan 1 shake direct na de training ter ondersteuning van de spieren. Eiwitten dragen bij tot het behoud van de spiermassa.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Whey isolate vanilla” te beoordelen

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OOK INTERESSANT