!! Nieuwe actie !! | bij aankoop van min. €50 kans op gratis jaarabonnement in fitness naar keuze

Whey Concentrate vanilla cake

 32,50

Ontdek een hemelse eiwitbron met de verrukkelijke smaak van vanille cake. Een smeuïge formule om je spieren te voeden en je fitnessdoelen te verwezenlijken!

✓ Kwalitatief Whey Concentraat Eiwit
✓ Ondersteunt Spiergroei en Herstel
✓ Zoete Vanille Cake Smaak
✓ Gematigd Koolhydraat- en Vetgehalte
✓ Snelle Opname voor Efficiënte Resultaten
✓ Ideaal voor Shakes en Bakrecepten

Binnen 3 werkdagen geleverd

Op voorraad

Beschrijving

Rundskopp’s Whey Concentrate Vanilla Cake biedt niet alleen een hoogwaardige eiwitbron maar ook een smaakbeleving die doet denken aan een heerlijke vanille cake. Deze smeuïge formule is ontworpen om je spieren te voeden en je te ondersteunen bij het behalen van je fitnessdoelen.

Kwalitatief Whey Concentraat Eiwit: Onze Whey Concentrate bevat kwalitatief eiwit afkomstig van whey concentraat. Dit type eiwit is rijk aan essentiële aminozuren en ondersteunt zowel spiergroei als snel herstel.

Ondersteunt Spiergroei en Herstel: Whey Concentrate Vanilla Cake voorziet je spieren van de benodigde voedingsstoffen, waardoor het een essentieel supplement is voor het bevorderen van spiergroei en het versnellen van het herstelproces.

Zoete Vanille Cake Smaak: Geniet van de zoete, verleidelijke smaak van vanille cake bij elke shake. Deze smaakvolle toevoeging maakt van je eiwitmoment een ware traktatie.

Gematigd Koolhydraat- en Vetgehalte: De formule heeft een gematigd gehalte aan koolhydraten en vetten, waardoor het een uitstekende keuze is voor diegenen die een gebalanceerde eiwitinname nastreven.

Snelle Opname voor Efficiënte Resultaten: Whey Concentrate wordt snel opgenomen door het lichaam, waardoor je snel de voordelen van de eiwitten ervaart. Efficiënte resultaten voor jouw fitnessdoelen.

Ideaal voor Shakes en Bakrecepten: Of je het nu mengt met vloeistoffen of gebruikt in bakrecepten, Whey Concentrate Vanilla Cake is veelzijdig en past perfect bij verschillende toepassingen in jouw dagelijkse voeding.

Ervaar de heerlijkheid van een vanille cake gecombineerd met hoogwaardige eiwitten met Rundskopp’s Whey Concentrate Vanilla Cake. Voed je spieren en trakteer je smaakpapillen terwijl je jouw fitnessdoelen nastreeft!

Samenstelling

Gebruik

Adolescenten en volwassenen: Meng 30 g eiwitshake poeder (1 maatschep) met 250 ml water of melk. Gebruik maximaal 3 eiwitshakes per dag, waarvan 1 shake direct na de training ter ondersteuning van de spieren. Eiwitten dragen bij tot het behoud van de spiermassa.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Whey Concentrate vanilla cake” te beoordelen

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OOK INTERESSANT